Facebook Hoax: Christopher Butterfield Hacker Hoiatus

Facebook Hoax: Christopher Butterfield Hacker Warning Praegu ringlevad Facebook seinad on sõnum hoiatus sõpradele, et lihtsalt nõustudes konkreetsete sõbrastaatuse, siis on arvuti ja kõik su sõbrad on häkkinud ka. See pole mitte ainult vale, kuid võimatu.

Lisaks Christopher Butterfield ja Jennifer Christina Smith, teiste tuntud nimede kaasata sellesse hoax on Claudia Rivalta, Daniela Mainardi ja Simon Ashton. Olen kindel, et on kümneid rohkem ujuvad ringi ka, aga ilmub midagi sarnast:

Ärge jääge sõber taotluse Christopher Butterfield ja Jennifer Christina SMITH nad on häkkerid. Öelge kõik oma nimekirja, sest kui keegi oma nimekirja lisab neile they'll oma nimekirja ka. They'll nuputada ur arvuti ID ja aadress, nii kopeeri ja kleebi see sõnum kõigile, isegi kui u ei huvita neid põhjustada, kui ta hacks neist, siis hacks sind. Ole ettevaatlik.

Nagu näete, hoiatab, et nõustudes "sõber taotluse korral" Christopher Butterfield (või mis iganes muud nime ei kasutata), mitte ainult ei lase tal sissemurdmist arvutisse ja pääseda ligi oma e-posti kontole, kuid ka raamatupidamise kõigile oma sõprade nimekirja. Hoiatus on ringluses kiiresti läbi Facebook, teiste sotsiaalsete võrgustike veebisaitidel ja e-posti teel.

See on tehniliselt võimatu. Häkkerid (või kreekerid) kasutavad erinevaid viise petta teid, võimaldades neile juurdepääsu teie arvutile või isikuandmeid. Nad võivad saata phishing email, sundides info sinult, või nad võivad petta teid allalaadimise midagi, mis installib Trooja tarkvara, mis võimaldab arvuti kontrollitav eemalt. Kuid isegi parimad häkkerid ei saa oma süsteemi lihtsalt on oma sõprade nimekirja. Peab olema teabevahetus, või üleandmise fail Et see juhtuks.

Kahjuks on trikivahendites nagu näiteks need, kus inimesed tunnevad, et on parem karta kui kahetseda, et muuta meid tülpinud ja kahtlustav kõigi "andke seda sõnumit. See tahtmatult mõjutab tõeliselt oluline kehtiv sõnumeid ja hoiatused saadetakse sõpradele.

Ole ettevaatlik, et saata asjad sõpradele. 30-sekundiline Google'i otsing jaotises hoiatus peaaegu alati teile, kui see on reaalne, või lihtsalt teise rumal hoax.Kommentaar

Jäta kommentaar!

Lase käia ... Jäta kaks senti!
(Meie kommentaar pildid on powered by gravatar !)