Farmville: Tõug Mini Varsad uutega Mini Hobused

FarmVille Miniature Horse Me kahtlustatakse nad tulid ja nüüd Mini Hobused on lõpuks saabunud! Piiratud aja jooksul oma turu (kuni 13. august), mida saab osta Kääbus hobust New England teema just 26 $ FV.

Veelgi parem neile, kes armastavad tõu Mini Horse saab paigutada oma Stabiilne ja kasvatatakse Kääbus Stallion toota Mini Varsad. Crossing Mini Horse regulaarse Stallion tuleks luua korrapärane Varsa, kuid võid saada õnnelik! Kääbus Stallions on praegu saadaval ainult mängides Mystery Game, et olla kindel, et proovida oma õnne kiiresti.

Kääbus Varsad saab paigutada oma puukoolis, andes sulle veel ühe võimaluse toota Kääbus Cream Varsad, Kääbus Cream Hobused ja Kääbus Stallion Varsad.

FarmVille Miniature Horse

Farmville Kääbus Horse

FarmVille Mini Foal

Farmville Mini Varsa

FarmVille Mini Cream Horse

Farmville Mini Cream Horse

FarmVille Mini Cream Foal

Farmville Mini Cream Varsa

FarmVille Mini Stallion

Farmville Mini Stallion

FarmVille Mini Stallion Foal

Farmville Mini Stallion Varsa