Farmville: Ras Mini veulens met New Mini Paarden

FarmVille Miniature Horse We vermoeden dat ze kwamen nu en Mini Paarden hebben eindelijk aangekomen! Voor een beperkte tijd in uw markt (tot 08.13), kunt u de aanschaf van een Miniatuurpaard van de New England thema voor slechts 26 $ FV.

Nog beter voor degenen onder u die graag ras, de Mini paard kan worden geplaatst in uw Stabiel en gefokt met de hengst naar Miniatuur Mini Foals produceren. Overschrijden van een Mini paard met een regelmatige Stallion moeten zorgen voor een regelmatige veulen, maar je kon je geluk! Miniatuur Hengsten zijn momenteel alleen beschikbaar tijdens het afspelen van het Mysterie spel zo, moet u snel uw geluk te proberen.

De Miniature Veulens kunnen worden geplaatst in uw kinderkamer, waardoor u opnieuw de gelegenheid te Miniatuur Cream Foals, Miniature Horses Cream en miniaturen Hengstenkeuring Veulens te produceren.

FarmVille Miniature Horse

Farmville Miniature Horse

FarmVille Mini Foal

Farmville Mini Veulen

FarmVille Mini Cream Horse

Farmville Mini Cream Paard

FarmVille Mini Cream Foal

Farmville Mini Cream Veulen

FarmVille Mini Stallion

Farmville mini hengst

FarmVille Mini Stallion Foal

Farmville Mini hengstveulen