Farmville: Race Mini Føl Hos Ny Mini Heste

FarmVille Miniature Horse Vi formodede de kom og nu Mini Heste har endelig ankommet! For en begrænset tid i din Marked (indtil august 13), kan du købe en Miniature Horse fra New England tema for kun 26 $ FV.

Endnu bedre for dem af jer, der elsker at race, Mini Horse kan placeres i din Stabil og opdrættet med Miniature hingst til at producere Mini Føl. Crossing en Mini Horse med en regelmæssig Stallion bør skabe en regelmæssig Føl, men du kunne få heldige! Miniature Hingste er i øjeblikket kun til rådighed, når man spiller Mystery Game, så sørg for at prøve lykken snart.

Den Miniature Føl kan placeres i din planteskole, hvilket giver dig yderligere mulighed for at producere Miniature Cream Føl, Miniature Cream Heste og Miniature hingst føl.

FarmVille Miniature Horse

Farmville Miniature Horse

FarmVille Mini Foal

Farmville Mini Føl

FarmVille Mini Cream Horse

Farmville Mini Cream Horse

FarmVille Mini Cream Foal

Farmville Mini Cream Foal

FarmVille Mini Stallion

Farmville Mini Stallion

FarmVille Mini Stallion Foal

Farmville Mini Hingst føl