FrontierVille: Rogue App Frontier Helper vaikselt spämm Sinu Wall

Frontier Helper App Kui oled fänn FrontierVille, siis võib tekkida kiusatus anda juurdepääs uus app nimega Frontier tööriista. Ärge.

Taotlus, mis töötati välja TopFBGames.com, on väga kahtlane ja see on virally tegemisel vooru mängijate uudiste. Nagu enamik neist petlik apps, ta lubab "100's of naabrid minutit", suurem kodudesse kiiremini, vaba FrontierVille kingituste ja isegi "Vaba loomade vastu, kasutades meie saladus FrontierVille link". Viimane lubadus on üsna lõbustav, kuna loomade lapsendamise ei ole veel osa FrontierVille mängida.

Ahvatlev uudistevoo post välja näeb järgmist:

Kui klõpsate linki rohkem teada, siis võetakse Facebook app leht täis rockyou kiusatused. Maetud sees need, leiad kontaktandmed tööriistariba / rühm nimega Frontier Helper:

Kui klõpsate "saada Frontier Helper Toolbar" lahter, palutakse teil võimaldada kohaldada juurdepääsu oma profiili ja võime postitada oma seina.

Kui lubate õigused Frontier Helperiga taotluse vaikselt postitused arvukalt staatuse uudiseid oma sõpradega julgustades neid paigaldada ka app.

Need arvukad staatus värskendusi koos eeltäidetud sõnum väites, et "hei see tõesti toimib," on algpõhjus app levib kiiresti. Jooksul oma uudistevoo, olen täheldanud staatus värskendusi kantud samast sõber lähedal 2 minutit kaugusel ja kuus korda 1 tunni jooksul.

Iga rakendus, mis hijacks oma olekut uuendab käesolevat sageli ning eeltäidetud populates üks neist scammy "hei see töötab" sõnumid, tuleks väga kahtlane.

Kuidas eemaldada Frontier Helper

Kui Te olete juba lubatud pääs Frontier Helper, siis tahan minna konto -> Rakenduse seaded -> Hiljuti kasutatud ja kliki x, mis ilmub paremal Frontier Helper taotluse. Sul on ka, et soovid eemaldada tööriistariba brauseri. Aruanded ja ülevaated väidavad ta märgatavalt aeglustab brauseri võimalusi, samuti mäng. Ma armastan FrontierVille, kuid kindlasti ei vaja edasist aeglus!Kommentaar

Jäta kommentaar!

Lase käia ... Jäta kaks senti!
(Meie kommentaar pildid on powered by gravatar !)